A “Pallás” termékeink magas minőségű, mesterséges adalék, színezék, ízfokozó és tartósítószer mentes kizárólag természetes alapanyagokból házilag készült pestók, lekvárok és fűszerolajak.
Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a gasztronómia világában, szeretünk főzni, italozni, mindenből a minőségit keressük, hiszen “az vagy amit megeszel”. Ennek megfelelően alapanyagainkat személyes ismeretségeken keresztül helyi őstermelőktől szerezzük be, mindig az aktuális évszaknak megfelelő idénynövényeket használjuk fel. Örülünk, hogy ezzel a helyi gazdákat és földműveseket tudjuk támogatni.

Az általunk készült termékeket nagyanyáink tapasztalatai és a modern konyha sztenderdjeinek figyelembevételével készítjük. Fontos számunkra, hogy olyan minőségi termékeket állítsunk elő, melyeket ízviláguk miatt a legkülönbözőbb ételek mellé – vagy csak önmagában – lehet tálalni. Szeretnénk alternatívát kínálni azoknak, akinek fontos, hogy mit tesznek az asztalra!

A névválasztásban nagyanyánk nyelvjárása volt segítségünkre, aki a padlás-t nemes egyszerűséggel “Pallás”-nak hívja.

A profilunkhoz illő, egyszerű, vintage stílusú logó tervezése, melyet pesto-s és lekváros üvegeken, valamint hosszú nyakú olajos üvegpalackokon fogunk megjeleníteni.
A vásárlónak a csomagolást nézve legyen az az érzése, hogy kiváló minőségű, limitált mennyiségű természetes alapanyagokból készült finom terméket fog most megvásárolni. Kóstolás után erről meg is győződhet.