A magyar növénytermesztési ágazat az elmúlt 10 évben dinamikusan fejlődött, de ugyanez elmondható a környező országok mezőgazdaságáról is, így a magyar termelőknek intenzív versenyben kell részt venniük mind a termelés, mind az értékesítés szempontjából. A két alapító cég a már meglévő nemzetközi tudását és piaci jelenlétét felhasználva versenyelőnyhöz szeretné juttatni a magyar termelőket az újonnan alapított IC GRAIN Zrt. piaci jelenléte által.

Az IC GRAIN Zrt. 2015. májusában alapult Magyarországon, a CHS Inc. (Észak – Amerika) és az InVivo (Franciaország) közös vállalataként. A cég fő profilja a gabona- és olajosmag felvásárlás, illetve a belföldi és exportpiaci végfelhasználók (malmok, takarmánykeverők, ipari felhasználók) ellátása.

A két alapító cég logojától teljesen független, új logo + névjegy tervezése, amely letisztult, dinamikus, de mindenképp tükrözi a komoly üzleti szándékot és a megbízhatóságot. Mezőgazdaságra utaló motívumok is megjelenhetnek a logóban, letisztult, egyszerű, könnyen érthető, innovatív formában.