A cégcsoport 24 éve a piacon lévő társaságokból áll. A társaság tulajdonosai belföldi magánszemélyek. Társaságunk és annak jogelődjei 1990 óta foglalkoznak könyvviteli, bérügyviteli és adótanácsadási szolgáltatásokkal. Tagjaink és munkavállalóink között van regisztrált mérlegképes könyvelő, belső ellenőr, adótanácsadó, ügyvéd, könyvvizsgáló, bér és munkaügyi, illetve informatikai szakember is. Jelenleg irodánk 15 fővel üzemel. Egy társaság, ahol az Ön ügyeivel, egy kialakult együttműködni tudó, jelentős (10-20 év) tapasztalattal rendelkező munkatársakat tömörítő csapat foglalkozik, adószakértő és munkaügyi szakértő csapat támogatásával.

A cégcsoport részére egy egyszerű, konzervatív, de lendületes logót kívánok készíttetni. Szeretném, ha a logó az ilyen típusú irodák komolyságát tükrözné, a modernség jegyeivel ötvözve!
A filozófiánkat szívesen visszalátnám a logó alatt: “Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy komplex megoldásokkal szolgáljunk, de elég kicsik ahhoz, hogy ügyfél-központúak legyünk.”