Egy már közel 10 éves szakmai múlttal rendelkező, elismert egyszemélyes cég két új cégtárssal kiegészülve hozta létre a Coverwise céget. Jelenlegi fő profilunk prémium minőségű autó- és motortakarók gyártása. Ezen a piacon némileg leegyszerűsítve kétféle termék van: A néhány ezer forintos, néha több kárt, mint hasznot okozó, néhány méretben előre gyártott, jobbára távol keleti takarók, és a sokszor 100 ezer forint feletti, speciális anyagból egyedi méretre készülő német, angol, és amerikai termékek. Mi az utóbbi kategóriában dolgozunk. Ebben a minőségben magyar versenytársunk ismereteink szerint nincs. Mivel úgy látjuk, hogy termékeink minőségben és árban nemzetközi szinten is versenyképesek, egy éven belül szeretnénk Németország, Ausztria, Anglia, és Olaszország irányában is megjelenni, szállítani.

Bár a termékek első pillantásra erősen hagyományos, sok kézimunkát igénylő, nem túl modern darabok, a valóság az, hogy a technikai textilek, a speciálisan e célra kifejlesztett mérési, illesztési és varrási módszerek kifejezetten igénylik a technológiai újítások követését és alkalmazását.

A vevőkör egy jó része is az igényes, komoly esztétikai elvárásokkal bíró vásárlók közé tartozik. Fentiek miatt szeretnénk, ha logónk modern, esztétikus, letisztult megjelenésű, mégis időtálló (legalább 8-10 év) és minőséget sugárzó lenne.
Fontos, hogy jól látható, felismerhető legyen pl. egy autótakaróra varrva a járókelők számára, még akkor is, ha a szöveg (Coverwise) nem olvasható az adott távolságból. Ezért valószínűleg egyszerű, de mégis „erős”, karakteres formára és motívum(ok)ra lenne szükség.