About Me

“Honnan ered vajon a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait, amikor a még legegyszerűbb kérdésekre sem tudjuk a választ?! Miért vagyunk itt? Mi a lélek? Miért álmodunk? Okosabb lenne talán, ha nem kérdeznénk, nem kutatnánk, nem sóvárognánk… De az ember természete nem ilyen. Sem a szíve… Nem ezért vagyunk itt…

Harcolunk a változásért, hogy jobbíthassunk a világon. Álmodunk a reményről, nem sejtve még, hogy kivel találkozunk az úton… Hogy ki nyújt majd kezet az idegenek sokaságából… Ki érinti meg a szívünket… Kivel osztozunk a fájdalmon…
Álmodunk a reményről, álmodunk a változásról, tűzről, szerelemről, halálról… És aztán megtörténik… az álom valóra válik! És a válasz a késztetésre, a vágyra, hogy megfejtsük az élet nagy titkait, végül megmutatkozik, mint az új nap hajnalának derengése.
Harcolunk egy célért, a sikerért, és végül kiderül, hogy csak egymásban találjuk meg őket. Fantasztikus élményeken osztozunk és hétköznapiakon. Természetes vágyunk, hogy rokonlelkekre leljünk, hogy a szívünk azt súgja, nem vagyunk egyedül!

Ez hát a késztetés, a vágy, hogy megfejtsük az élet nagy titkait… De végül is mit számít mindez, ha az emberi szív csak a legapróbb pillanatok értelmét képes felfogni?”